AVH-inschrijving


otmv-logo_300x300

OTMV AFDELING GELDERLAND
12 EN 13 MEI 2018

HET AGRARISCH VERLEDEN HERLEEFT

EVENEMENTENTERREIN
‘VLEESBOERDERIJ GARRITSEN’

WOLFSSTRAAT 5, 7227 DP TOLDIJK

30e EDITIE

 OTMV GELDERLAND
STEUNT MET ‘AVH’NMSF_LOGO_CMYK
AVH-inschrijving 2018
Elke deelnemer apart inschrijven! Sluitingsdatum is 4 mei 2018, om 24.00 uur (inschrijven is mogelijk zolang het formulier online staat).

terug naar de website

Inschrijvingscriteria

1. Deelname aan de show met oldtimer tractoren, stationaire motoren, stoom, werktuigen, auto’s, motorfietsen, bromfietsen en vrachtwagens (gerestaureerd of in originele staat), minimaal 25 jaar oud;
2. Uitsluitend bij deelname aan oldtimer-wedstrijd-trekkertrek op zondag (Baan-2), zijn standaard tractoren vanaf het jaar 2000 en ouder toegestaan.
3. (Bijzondere) voertuigen en ander materieel, afwijkend van punt 1 en/of 2, kunnen alleen worden opgegeven en tot het evenement worden toegelaten als daarover van tevoren overleg is gevoerd met de organisatie.
4. Het Bestuur c.q. de organisatie van het AVH beslist over de definitieve toelating van alle aangemelde zaken en de uiteindelijke toestemming tot deelname aan het evenement.
5. Van de inschrijving en toestemming tot deelname (in welke vorm dan ook) ontvangt u altijd een schriftelijke bevestiging met uw deelnemersnummer (per e-mail) van de organisatie! Deze bevestiging dient tevens als bewijsstuk van inschrijving bij aankomst op het showterrein.
6. Inschrijven is altijd verplicht indien u wenst deel te nemen aan één of meerdere onderdelen van de show.
7. Aanmeldingen en reserveringen die niet tijdig zijn betaald, onvolledig of onjuist zijn of na 4 mei 2018, 24.00 uur binnenkomen, vervallen (met terugwerkende kracht) per 5 mei 2018.
8. Deelnemers aan oldtimer-wedstrijd-trekkertrek (op zondag) dienen zich op dezelfde wijze en onder dezelfde (betalings-)condities digitaal aan te melden als onze OTMV-deelnemers (zie hierboven). Ook hier geldt bij niet tijdig betalen vervalt uw inschrijving. U dient zowel rubriek A als D van het formulier in te vullen.
Zie voor verdere toelichting bij Rubriek D van het digitale inschrijfformulier.
9. Thema van 2018 is het merk Massey Harris/Massey Ferguson tractoren. Deze tractoren krijgen extra aandacht tijdens de show.


Opmerking vooraf: altijd verstandig om eerst de (andere) AVH-infopagina op deze website door te lezen. Daar staat allerlei nuttige aanvullende informatie, die u tevens kunnen helpen bij het invullen van de juiste gegevens voor de inschrijving als deelnemer! 


Dit jaar voor uw en ons gemak voor het eerst betalen met iDEAL! We gebruiken het AVH-2018 daarvoor als proefjaar om vanaf volgend jaar tot algehele iDEAL-betaling over te gaan. Meldt u digitaal aan (via de link onderaan deze pagina) als deelnemer en reken ook meteen digitaal af met iDEAL. Indien uw eindbedrag voor de reserveringen/bestellingen groter is dan € 0,00 verschijnt het iDEAL-logo bij het verzenden van uw aanmelding onderaan de aanmeldbevestiging in beeld en tevens op het afschrift die u op het opgegeven emailadres thuis ontvangt. Door op het logo te drukken met uw muis kunt u per iDEAL afrekenen. Erg handig voor u en voor ons!


Over alles wat we onze deelnemers aan de show en aan oldtimer-wedstrijd-trekkertrek, trekkerslep, markt, overige activiteiten, kamperen, BBQ-buffet, ‘Koningsspelen’ (waaronder het traditionele Koningsschieten) op zaterdagavond na de BBQ, enzovoort bieden, vindt u een uitgebreide toelichting op de AVH-infopagina. Hier kunt u klikken voor een korte toelichting op de items BBQ-buffet, ‘ongedwongen gezellig samenzijn’ met aansluitend de ‘Koningsspelen’ op zaterdagavond, kamperen, oldtimer-wedstrijd-trekkertrek (alleen op zondag Baan 2) en oldtimer trekkerslep (op zaterdag en zondag Baan 1).

Deelnemers van OTA dienen zich via hun eigen Stichting (bij André Jansen) aan te melden via ln.tr1519491765opsna1519491765rtdlo1519491765@erdn1519491765a1519491765.

Het Bestuur OTMV afdeling Gelderland

 Klik hier voor het digitale inschrijfformulier.