AVH


otmv-logo_300x300

AVH-2017 Toldijk.

OTMV afdeling Gelderland organiseerde onlangs op 20 en 21 mei 2017 voor de 29e maal ‘Het Agrarisch Verleden Herleeft’. 

De uitslagen van het oldtimer-wedstrijd-trekkertrek van zondag 21 mei 2017 treft u hier aan.

OTMV GELDERLAND
STEUNT MET ‘AVH’

NMSF_LOGO_CMYK

Locatie en Thema.
Het evenemententerrein was weer gelegen bij ‘Vleesboerderij’ (zie ook www.vleesboerderijgarritsen.nl) van Garritsen, Wolfsstraat 5, 7227 DP Toldijk. De show was op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Speciale aandacht tijdens deze weekendshow was weggelegd voor BMC, Nuffield, Leyland en Marshall tractoren.

Verloop evenement en samenwerkingsverbanden. 
We hebben met z’n alle weer een schitterend evenement gehad met veel deelnemers en bezoekers. De weergoden waren ons goed gezind. Een dergelijk evenement kun je alleen organiseren als je de medewerking krijgt van iedereen die daar op de één of andere manier bij betrokken is. Daarom willen we als Bestuur onze speciale dank uitspreken aan:

  • de deelnemers, de vrijwilligers, de AVH-commissie, familie Garritsen, de sponsoren, de genodigden en de heer Hilferink (openingshandeling). 

  • zustervereniging Old Transport Achterhoek, Jan in het Touw (survivalgroep Zelhem), EHBO, CTR T-rijbewijs Baak, Trekkertrekgroep Nieuw Wehl, gemeente Bronckhorst en het Nationaal MS-fonds.

  • en vele andere die belangeloos hebben meegewerkt!

AVH-2018
Het bestuur heeft besloten 
dat de show in het weekend van 12 en 13 mei zal worden gehouden. Het wordt de 30e editie, dus een jubileumjaar. Het themamerk zal dan Massey Ferguson en Massey Harris zijn. De locatie zal wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk zijn.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2018 en de start van de inschrijving.