AVH


otmv-logo_300x300

AVH-2018 Toldijk.

OTMV afdeling Gelderland organiseerde op 12 en 13 mei 2018 voor de 30e maal ‘Het Agrarisch Verleden Herleeft’. 

OTMV GELDERLAND
STEUNT MET ‘AVH’

NMSF_LOGO_CMYK

Locatie en Thema.
Het evenemententerrein was weer gelegen bij de ‘Vleesboerderij’ (zie ook www.vleesboerderijgarritsen.nl) van Garritsen, Wolfsstraat 5, 7227 DP Toldijk. De show was op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Speciale aandacht tijdens deze weekendshow was weggelegd voor Massey Harris en Massey Ferguson tractoren.

Verloop evenement en samenwerkingsverbanden. 
We hebben met z’n alle weer een schitterend evenement gehad. De weergoden waren ons helaas op zondag niet goed gezind. Een dergelijk evenement kun je alleen organiseren als je de medewerking krijgt van iedereen die daar op de één of andere manier bij betrokken is. Daarom willen we als Organisatie onze speciale dank uitspreken aan:

  • de deelnemers, de vrijwilligers, de AVH-commissie, mensen van Vleesboerderij Garritsen, de sponsoren, de omwonenden en de genodigden. 

  • zustervereniging Old Transport Achterhoek, EHBO, CTR T-rijbewijs Baak, Trekkertrekgroep en de gemeente Bronckhorst.

  • en vele andere die belangeloos hebben meegewerkt!

AVH-2019
De organisatie heeft in tegenstelling tot eerdere berichten besloten 
dat de show in het weekend van 18 en 19 mei zal worden gehouden. Het wordt de 31e editie. Het themamerk zal dan Eicher zijn. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2019 en de start van de inschrijving.