06-24746919 (op werkdagen tussen 18.30-20.00 uur)

Nieuws

NIEUWSBERICHTEN

HIER TREFT U DE ACTUEELSTE NIEUWS-ITEMS AAN

AFDELING GELDERLAND LANCEERT NIEUW GESTILEERDE WEBSITE.

De ‘oude’ website van de OTMV afdeling Gelderland bestond al sinds 2014/2015 en is vanaf de lancering tussendoor één maal onderhanden genomen voor een opfrisbeurt. Dat is inmiddels al een aantal jaren geleden dus werd het weer eens tijd om wat nieuws te presenteren. Deze bizarre periode van Corona-perikelen is misschien ook wel het juiste moment om een dergelijk project op te pakken. De ‘nieuwe’ site is inmiddels gereed en onder hetzelfde URL-adres te benaderen. U hoeft dus niets aan uw instellingen op uw computer e.d. te wijzigen. Veel plezier met dit nieuwe medium.


Uw webmaster.

AVH-2020 TOLDIJK AFGELAST!

De AVH-commissie heeft het 32e AVH2020, dat voor het weekend van 2 en 3 mei 2020 stond gepland, vanwege de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-Virus helaas moeten afgelasten. Alle deelnemers (die zich al hadden aangemeld), vrijwilligers en sponsoren zijn inmiddels ingelicht door middel van een brief per email. Mocht iemand op de een of andere manier de brief niet hebben ontvangen of hebben gemist, dan is er via de pagina ‘AVH-afgelasting‘ als achtervang een exemplaar te downloaden en te lezen. Ook worden de zusterverenigingen die medewerking hadden toegezegd aan de show en de leveranciers waar we als organisatie bestellingen hebben lopen door ons op de hoogte gebracht.

AVH-2021

De organisatie heeft besloten dat de 32e AVH-show opnieuw wordt gepland in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Het themamerk zal dan uiteraard weer Schlüter zijn. We starten begin februari 2021 met de digitale aanmelding van de deelnemers aan het AVH-2021 en hopen weer op uw aller medewerking en aanwezigheid. Youngtimers worden ook van harte uitgenodigd om in te schrijven. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk. Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2021 en de start van de inschrijving. De AVH-info pagina – met allerlei informatie voor deelnemers, themadeelnemers, bezoekers, sponsoren en het uitgebreide bijprogramma – wordt gelijktijdig met de start van de aanmelding van deelnemers gelanceerd.

MEDEDELING VERVALLEN ACTIVITEITEN IN RELATIE TOT CORONA-VIRUS.

De komende tijd zullen er diverse activiteiten geen doorgang vinden of verplaatst worden i.v.m. de ontwikkelingen omtrent het Corona-Virus. Helaas ontkomt de OTMV daar ook niet aan! We adviseren om regelmatig de agenda en Facebook te bekijken welke OTMV-activiteiten zijn komen te vervallen of zijn verplaatst. We geven geen garantie of en nemen geen verantwoordelijkheid voor andere dan OTMV-activiteiten (OTMV activiteit is herkenbaar aan het bijgeplaatste logo) wel doorgaan. Daarvoor moet u de agenda’s op de websites van de desbetreffende zusterverenigingen raadplegen.

PERSBERICHT LANDELIJK BESTUUR OTMV M.B.T. CORONA VIRUS

Het landelijk bestuur heeft ten aanzien van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus het bijgevoegde Persbericht uitgebracht. Verzoek aan een ieder om de verdere mededelingen hieromtrent te blijven volgen op de landelijke- en deze afdelingswebsite en uiteraard op ons Facebook. Wilt u zo vriendelijk zijn om ook uw bevriende leden van deze informatie op de hoogte te stellen. De jaarvergadering van het hoofdbestuur is dus zoals u hieronder kunt zien afgelast en (voorlopig) verplaatst naar 5 september aanstaande.