Nieuws


Actueel Nieuws (OTMV-GLD):

20190921 UITSLAG AFDELINGS PLOEGKAMPIOENSCHAP TE HOOG-KEPPEL

UITSLAG VAN DE GELDERSE PLOEGDAG TE HOOG-KEPPEL ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019.

De ploegwedstrijd om het Gelders kampioenschap zit er weer. Een geslaagde dag dankzij het mooie weer, de vele deelnemers in de verschillende klasse en het perfecte ploegwerk. Veel dank zijn wij verschuldigd aan onze juryleden en de bezoekers en onze sublieme catering. De uitslagen en de juryrapporten treft u op de pagina ‘activiteitenbulletin’ van onze website www.otmv-gelderland.nl aan.

Met vriendelijke groeten namens de organisatie: Siward en Herman

20190519 UITSLAGEN TREKKERTREK AVH-2019

UITSLAGEN VAN DE TREKKERTREKWEDSTRIJDEN TIJDENS HET AVH-2019 TE TOLDIJK.

De uitslagen van de trekkertrekwedstrijden tijdens het AVH-2019 zijn vrijgegeven en raad te plegen via de volgende link.

20190501 BEKENDMAKING UITSLAG NK GRASMAAIEN TE LAREN

UITSLAG VAN HET NK GRASMAAIEN OP 28 APRIL 2019 TE LAREN VERRASSING VOOR GELDERLAND.

Het Nederlands Kampioenschap grasmaaien in het Gelderse Laren op 28 april 2019 is op magistrale wijze gewonnen door niemand minder dan Herman Zwiers uit onze eigen afdeling Gelderland. Herman namens iedereen uit de afdeling van harte gefeliciteerd met deze prachtige overwinning en geniet er met volle teugen van. De uitslag en de juryrapporten treft u op de pagina ‘activiteitenbulletin’ van deze site aan. Een geslaagde maaidag met een perfecte organisatie lagen daar mede aan ten grondslag aan. Ook daarvoor hulde aan de organisatoren. 


1940s_McCormick-Deering_farm_tractor_engine_klein