Nieuws


Actueel Nieuws (OTMV-GLD):

20190214 AVH-INSCHRIJVING GESTART

De digitale inschrijving voor deelnemers aan de weekendshow ‘Het Agrarisch Verleden Herleeft’ (AVH) op 18 en 19 mei 2019, bij Vleesboerderij Garritsen aan de Wolfsstraat 5 te Toldijk, is gestart. Wees er snel bij, want met name bij het wedstrijd-trekkertrek op zondag geldt dat vol is vol. Er is weer een zeer uitgebreid programma voor de deelnemers en bezoekers in de steigers gezet. Het themamerk is dit jaar Eicher. Bezoek de AVH-info en AVH-inschrijving pagina’s op deze website en kijk wat er zoal op de rol staat. We hopen weer veel deelnemers en bezoekers te mogen begroeten. De AVH-organisatie van de OTMV afdeling Gelderland heet u van harte welkom en wenst u aangenaam evenement toe.

 

20181007 UITSLAG AFDELINGS PLOEGKAMPIOENSCHAP TE HOOG-KEPPEL

UITSLAG VAN DE GELDERSE PLOEGDAG TE HOOG-KEPPEL ZATERDAG 6 OKTOBER 2018.

De ploegwedstrijd om het Gelders kampioenschap zit er weer. Een geslaagde dag dankzij het mooie weer, de vele deelnemers in de verschillende klasse en het perfecte ploegwerk. Veel dank zijn wij verschuldigd aan onze juryleden en de bezoekers en onze sublieme catering. De uitslagen en de juryrapporten treft u op de pagina ‘activiteitenbulletin’ van onze website www.otmv-gelderland.nl aan.

Met vriendelijke groeten namens de organisatie: Fred, Siward en Herman

20180510 VOORLOPIGE STARTLIJST OLDTIMER WEDSTRIJD TREKKERTREK AVH-2018

Voorlopige startlijst voor het oldtimer wedstrijd trekkertrek bekend

De voorlopige startlijst voor het oldtimer wedstrijd trekkertrek op zondag 13 mei 2018 tijdens het AVH is bekend. Mogelijk dat er nog een enkele aanvullingen volgten Dus houd deze nieuwspagina in de gaten, want de aanwezige lijst kan nog geactualiseerd worden. Er is een ochtend en een middag run. De wedstrijden vangen om ± 10.00 uur aan. 

20180325 FOTO’S KOFFIEKLETS DIDAM BESCHIKBAAR

KOFFIEKLETS DIDAM 25-03-2018
De koffieklets te Didam, met start en finish bij de familie Visser, is op zondag 25 maart 2018 onder goed gesternte verreden. Dank aan de organisatoren voor deze prima verzorgde dag. U kunt thans de foto’s bekijken op de pagina Multimedia van deze website. Veel kijk plezier!

20160528 ALLES OVER HET T-RIJBEWIJS

Op de pagina ‘servicedesk’ van deze website kunt u alles lezen over het T-rijbewijs. 

1940s_McCormick-Deering_farm_tractor_engine_klein