Nieuws


Actueel Nieuws (OTMV-GLD):

20200320 AVH-2020 TOLDIJK AFGELAST

AVH-2020 TOLDIJK AFGELAST!

De AVH-commissie heeft het 32e AVH2020, dat voor het weekend van 2 en 3 mei 2020 stond gepland, vanwege de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-Virus helaas moeten afgelasten. Alle deelnemers (die zich al hadden aangemeld), vrijwilligers en sponsoren zijn inmiddels ingelicht door middel van een brief per email. Mocht iemand op de een of andere manier de brief niet hebben ontvangen of hebben gemist, dan is hier als achtervang een exemplaar te downloaden en te lezen.
Ook worden de zusterverenigingen die medewerking hadden toegezegd aan de show en de leveranciers waar we als organisatie bestellingen hebben lopen door ons op de hoogte gebracht.


AVH-2021

Schlüter Super 1250V

De organisatie heeft besloten dat de 32e AVH-show opnieuw wordt gepland in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Het themamerk zal dan uiteraard weer Schlüter zijn. We starten begin februari 2021 met de digitale aanmelding van de deelnemers aan het AVH-2021 en hopen weer op uw aller medewerking en aanwezigheid.

Youngtimers worden ook van harte uitgenodigd om in te schrijven. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk.


Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2021 en de start van de inschrijving. De AVH-info pagina – met allerlei informatie voor deelnemers, themadeelnemers, bezoekers, sponsoren en het uitgebreide bijprogramma – wordt gelijktijdig met de start van de aanmelding van deelnemers gelanceerd.

20200318 VERVALLEN ACTIVITEITEN IN RELATIE TOT CORONA-VIRUS

MEDEDELING VERVALLEN ACTIVITEITEN IN RELATIE TOT CORONA-VIRUS.

De komende tijd zullen er diverse activiteiten geen doorgang vinden of verplaatst worden i.v.m. de ontwikkelingen omtrent het Corona-Virus. Helaas ontkomt de OTMV daar ook niet aan! We adviseren om regelmatig de agenda en Facebook te bekijken welke OTMV-activiteiten zijn komen te vervallen of zijn verplaatst. We geven geen garantie of en nemen geen verantwoordelijkheid voor andere dan OTMV-activiteiten (OTMV activiteit is herkenbaar aan het bijgeplaatste logo) wel doorgaan. Daarvoor moet u de agenda’s op de websites van de desbetreffende zusterverenigingen raadplegen. 

20200310 PERSBERICHT LANDELIJK BESTUUR OTMV M.B.T. CORONA VIRUS

PERSBERICHT LANDELIJK BESTUUR OTMV M.B.T. CORONA VIRUS

Het landelijk bestuur heeft ten aanzien van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus het bijgevoegde Persbericht uitgebracht. Verzoek aan een ieder om de verdere mededelingen hieromtrent te blijven volgen op de landelijke- en deze afdelingswebsite en uiteraard op ons Facebook. Wilt u zo vriendelijk zijn om ook uw bevriende leden van deze informatie op de hoogte te stellen. De jaarvergadering van het hoofdbestuur is dus zoals u hieronder kunt zien afgelast en (voorlopig) verplaatst naar 5 september aanstaande.

20200216 AVH-INSCHRIJVING GESTART

DIGITALE INSCHRIJVING VAN HET 32e AVH GESTART.

De digitale inschrijving voor deelnemers aan de 32e weekendshow ‘Het Agrarisch Verleden Herleeft’ (AVH) op 2 en 3 mei 2020, bij Vleesboerderij Garritsen aan de Wolfsstraat 5 te Toldijk, is gestart. Wees er snel bij, want met name bij het wedstrijd-trekkertrek op zondag geldt dat vol is vol. Er is weer een zeer uitgebreid programma voor de deelnemers en bezoekers in de steigers gezet. Het themamerk is dit jaar Schlüter. Bezoek de AVH-info en AVH-inschrijving pagina’s op deze website en kijk wat er zoal op de rol staat. We hopen weer veel deelnemers en bezoekers te mogen begroeten. De AVH-organisatie van de OTMV afdeling Gelderland heet u van harte welkom en wenst u een aangenaam evenement toe.

20190921 UITSLAG AFDELINGS PLOEGKAMPIOENSCHAP TE HOOG-KEPPEL

UITSLAG VAN DE GELDERSE PLOEGDAG TE HOOG-KEPPEL ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019.

De ploegwedstrijd om het Gelders kampioenschap zit er weer. Een geslaagde dag dankzij het mooie weer, de vele deelnemers in de verschillende klasse en het perfecte ploegwerk. Veel dank zijn wij verschuldigd aan onze juryleden en de bezoekers en onze sublieme catering. De uitslagen en de juryrapporten treft u op de pagina ‘activiteitenbulletin’ van onze website www.otmv-gelderland.nl aan.

Met vriendelijke groeten namens de organisatie: Siward en Herman

20190519 UITSLAGEN TREKKERTREK AVH-2019

UITSLAGEN VAN DE TREKKERTREKWEDSTRIJDEN TIJDENS HET AVH-2019 TE TOLDIJK.

De uitslagen van de trekkertrekwedstrijden tijdens het AVH-2019 zijn vrijgegeven en raad te plegen via de volgende link.

20190501 BEKENDMAKING UITSLAG NK GRASMAAIEN TE LAREN

UITSLAG VAN HET NK GRASMAAIEN OP 28 APRIL 2019 TE LAREN VERRASSING VOOR GELDERLAND.

Het Nederlands Kampioenschap grasmaaien in het Gelderse Laren op 28 april 2019 is op magistrale wijze gewonnen door niemand minder dan Herman Zwiers uit onze eigen afdeling Gelderland. Herman namens iedereen uit de afdeling van harte gefeliciteerd met deze prachtige overwinning en geniet er met volle teugen van. De uitslag en de juryrapporten treft u op de pagina ‘activiteitenbulletin’ van deze site aan. Een geslaagde maaidag met een perfecte organisatie lagen daar mede aan ten grondslag aan. Ook daarvoor hulde aan de organisatoren. 


1940s_McCormick-Deering_farm_tractor_engine_klein