20200320 AVH-2020 TOLDIJK AFGELAST


AVH-2020 TOLDIJK AFGELAST!

De AVH-commissie heeft het 32e AVH2020, dat voor het weekend van 2 en 3 mei 2020 stond gepland, vanwege de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-Virus helaas moeten afgelasten. Alle deelnemers (die zich al hadden aangemeld), vrijwilligers en sponsoren zijn inmiddels ingelicht door middel van een brief per email. Mocht iemand op de een of andere manier de brief niet hebben ontvangen of hebben gemist, dan is hier als achtervang een exemplaar te downloaden en te lezen.
Ook worden de zusterverenigingen die medewerking hadden toegezegd aan de show en de leveranciers waar we als organisatie bestellingen hebben lopen door ons op de hoogte gebracht.


AVH-2021

Schlüter Super 1250V

De organisatie heeft besloten dat de 32e AVH-show opnieuw wordt gepland in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Het themamerk zal dan uiteraard weer Schlüter zijn. We starten begin februari 2021 met de digitale aanmelding van de deelnemers aan het AVH-2021 en hopen weer op uw aller medewerking en aanwezigheid.

Youngtimers worden ook van harte uitgenodigd om in te schrijven. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk.


Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2021 en de start van de inschrijving. De AVH-info pagina – met allerlei informatie voor deelnemers, themadeelnemers, bezoekers, sponsoren en het uitgebreide bijprogramma – wordt gelijktijdig met de start van de aanmelding van deelnemers gelanceerd.

Posted in: Actueel Nieuws (OTMV-GLD):