AGENDA ACTIVITEITEN

Voor het aanmelden van activiteiten (website en/of clubblad ‘Pionier’) dient u te werk te gaan volgens de agendacriteria die we daar als vereniging voor hebben opgesteld. We houden ons namelijk strikt aan die criteria en zullen aankondigingen die daar niet aan voldoen buiten behandeling laten! Dit laatste wordt u meegedeeld om teleurstellingen te voorkomen.

Bij het aanklikken van ‘Bekijk de details’ onderaan de activiteit verschijnt er een pop-up scherm. Door na beneden te scrollen kunt u dan de details (o.a. locatie, tijden, info, opgave en de organisatoren) bekijken. Zodra u op de muis klikt naast het pop-up scherm verdwijnt het scherm weer. Onderaan de agenda kunt u via de knop ‘meer laden’ de opvolgende activiteiten bekijken (voor zover aanwezig).

Events in de afdeling Gelderland in relatie tot het Coronavirus

Lees hierboven via het menu op de pagina 'NIEUWS' het bericht van 28-11-2020 hoe de afdeling Gelderland op dit moment omgaat met het plannen van activiteiten!

januari 2021
30 januari 2021

Ruilbeurs De Liemers te Zevenaar (AFGELAST)

OTMV-Gelderland
Afgelast vanwege CoronaVirus

OTMV afdeling Gelderland heeft (onder voorbehoud) grote ruilbeurs ingepland. Op dit moment kunnen we, gezien de ...

08:30 - 14:00
Boleemweg 6, 6903 PE Zevenaar
Bekijk details
februari 2021
04 februari 2021

Jaarvergadering te Toldijk (VERPLAATST NAAR HET NAJAAR. NADER BERICHT VOLGT!)

OTMV-Gelderland
Afgelast vanwege CoronaVirus

OTMV afdeling Gelderland heeft (onder voorbehoud) jaarvergadering ingepland. Op dit moment kunnen we, gezien de geldende ...

20:00 - 23:00
Zutphen Emmerikseweg 37, 7227 DG Toldijk
Bekijk details
Geen evenementen gevonden!
Meer laden