AVH-2021

LAATSTE UPDATE: 19-11-2020

De organisatie heeft besloten dat het in 2020 vanwege het Corona-Virus afgelaste 32e Agrarisch Verleden Herleeft opnieuw wordt gepland in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Het themamerk tijdens dit Historisch Festival zal dan opnieuw Schlüter zijn. Youngtimers worden ook van harte uitgenodigd om in te schrijven. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk.

We wachten de komende tijd de ontwikkelingen met betrekking tot (eventuele versoepelingen van) de regelgeving uitgevaardigd door de overheid ten aanzien van het Corona-Virus af. Mocht het AVH-2021 op een voor de organisatie aanvaardbare en uitvoerbare wijze doorgang kunnen vinden, dan is het streven om begin februari 2021 te kijken of we met de digitale aanmelding van de deelnemers aan het AVH-2021 kunnen starten. Helaas kunnen we hierover op dit moment nog geen definitief uitsluitsel geven.

In geval dat het AVH-2021 onverhoopt toch door kan gaan hopen we weer op uw aller medewerking en aanwezigheid. Aan de organisatie zal het niet liggen. De AVH-commissie heeft de nodige voorwerkzaamheden al verricht om meteen te kunnen opstarten mochten we groen licht krijgen. Indien in de loop van maart 2021 de seinen nog steeds op rood staan en er dan nog geen helderheid is of we het AVH-2021 kunnen gaan organiseren, dan komen we weer met nieuwe info via deze website m.b.t. de vraag hoe we verder gaan.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2021 en de definitieve start van de inschrijving.
De AVH-info pagina – met allerlei informatie voor deelnemers, themadeelnemers, bezoekers, sponsoren en het uitgebreide bijprogramma – wordt gelijktijdig met de start van de digitale aanmelding van deelnemers gelanceerd.