AVH-2021

LAATSTE UPDATE: 05-03-2021

Gezien het feit dat er op het moment van schrijven van dit bericht nog geen duidelijkheid is m.b.t. de mogelijkheden om (grootschalige) buitenactiviteiten te mogen organiseren, gaat het 32e AVH-2021 op 8 en 9 mei 2021 in verband met de nog steeds heersende Coronapandemie definitief niet door.

De organisatie heeft besloten dat er weer een AVH zal worden georganiseerd zodra het door de overheid (onder voorwaarden) weer wordt toegestaan. We zijn derhalve genoodzaakt om dat ‘groene licht’ af te wachten. Op het moment dat het weer mag gaan we het ook al in 2020 afgelaste Agrarisch Verleden Herleeft opnieuw inplannen. Het themamerk voor een volgend Historisch Festival zal dan opnieuw Schlüter zijn.

We wachten de komende tijd de ontwikkelingen met betrekking tot (eventuele versoepelingen van) de regelgeving uitgevaardigd door de overheid ten aanzien van het Corona-Virus af.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH en de definitieve start van de inschrijving.