06-24746919 (op werkdagen tussen 18.30-20.00 uur)

 

AVH-2021

De organisatie heeft besloten dat het in 2020 vanwege het Corona-Virus afgelaste 32e Agrarisch Verleden Herleeft opnieuw wordt gepland in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Het themamerk tijdens dit Historisch Festival zal dan uiteraard weer Schlüter zijn. We wachten de komende tijd de ontwikkelingen met betrekking tot (eventuele versoepelingen van) de regelgeving uitgevaardigd door de overheid ten aanzien van het Corona-Virus af. Mocht het AVH-2021 op een voor de organisatie aanvaardbare en uitvoerbare wijze doorgang kunnen vinden, dan starten we uiterlijk begin februari 2021 met de digitale aanmelding van de deelnemers aan het AVH-2021. We hopen daarbij weer op uw aller medewerking en aanwezigheid. Aan de organisatie zal het niet liggen, die is namelijk al weer volop met de eerste voorbereidingen bezig.

Youngtimers worden ook van harte uitgenodigd om in te schrijven. De locatie is wederom Vleesboerderij Garritsen, Wolfsstraat 5 te Toldijk.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH-2021 en de definitieve start van de inschrijving.
De AVH-info pagina – met allerlei informatie voor deelnemers, themadeelnemers, bezoekers, sponsoren en het uitgebreide bijprogramma – wordt gelijktijdig met de start van de digitale aanmelding van deelnemers gelanceerd.