AVH-2022

LAATSTE UPDATE: 01-12-2021

Gezien het feit dat er op het moment van schrijven van dit bericht nog geen duidelijkheid is m.b.t. de mogelijkheden om (grootschalige) buitenactiviteiten te mogen organiseren, staat het 32e AVH-2022 op 14 en 15 mei 2022 in verband met de nog steeds heersende Coronapandemie onder voorbehoud ingepland.

De organisatie zal weer een AVH op poten zetten zodra het door de overheid (onder voorwaarden) weer wordt toegestaan. We zullen dat definitieve ‘groene licht’ nog even af moeten te wachten. Op het moment dat het weer mag gaan we de organisatie van het ook al in 2020 en 2021 afgelaste Agrarisch Verleden Herleeft meteen verder opstarten. Het themamerk voor een volgend Historisch Festival zal dan opnieuw Schl├╝ter┬ázijn.

We wachten de komende tijd de ontwikkelingen met betrekking tot (eventuele versoepelingen van) de regelgeving uitgevaardigd door de overheid ten aanzien van het Corona-Virus af.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH en de definitieve start van de inschrijving.

Cookie Consent with Real Cookie Banner