AVH-2022 DAVEREND SUCCES!

Afgelopen weekend werd weer het eerste ‘Agrarisch Verleden Herleeft’ te Toldijk na lange tijd bij Vleesboerderij Garritsen te Toldijk gehouden. Deze 32e editie met als thema het merk Schlüter kon gelukkig helemaal zonder Coronarestricties worden georganiseerd. Zowel op de zaterdag als de zondag was het gezellig druk en alle deelnemers en bezoekers genoten zichtbaar van het geboden programma en het schitterende weer (ja, ook dat zat ons mee). Hè eindelijk weer iets positiefs in het leven was een veel gehoorde kreet.

Ook was er heel veel belangstelling voor de Oldtimer Trekkertrek Wedstrijden

De bezoekers en deelnemers konden naar hartelust genieten van de mooie oldtimer tractoren, de youngtimers, trekkertrekwedstrijden, werktuigen, stationaire motoren, de onderdelenmarkt met oude ambachten en snuisterijen, het dorsen van koren, de oldtimer vrachtauto’s, het historisch grondverzet volop in bedrijf, het maaien en hooien van het gras, de kinderattracties, de bromfietsclub die bij ons nog even aan kwam voor een middagpauze, het treintje dat menigeen over terrein heeft rondgereden en nog vele alle andere activiteiten.

Al met al een geslaagd en geweldig weekend, dat getypeerd kan worden als een daverend succes. Dat is tenminste de beleving en ervaring van de organisatie. Hieruit kunnen we energie halen en moed putten voor de editie van het komende AVH in 2023 met als thema Unimog / MB-trac. Het 33e AVH staat gepland in het weekend van 13 en 14 mei 2023. Zet dat alvast in uw agenda. Rest ons als organisatie nog om alle medewerkers, vrijwilligers, zusterverenigingen, bezoekers, deelnemers en niet op de laatste plaats onze sponsoren te bedanken voor hun voortreffelijke medewerking in welke vorm of hoedanigheid dan ook. Zonder jullie was dit event niet mogelijk geweest!! Graag tot volgend jaar.

De AVH-commissie van de OMTV-Gelderland.

X