NIEUWSBERICHTEN

HIER TREFT U DE ACTUEELSTE NIEUWS-ITEMS AAN

Zoals jullie weten is het vanwege het Coronavirus (COVID-19) van vitaal belang om sociaal contact zo nodig te beperken. Daarom hebben we activiteiten (events), of onder voorbehoud (zie pionier en website) op de agenda geplaatst, of tot nader order uitgesteld. Hoewel we weten dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat jullie een dergelijk noodzakelijke stap begrijpen. We nemen deze maatregelen om onze deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en andere te beschermen.

We adviseren jullie vanwege de actualiteit/snelheid de agenda op onze website www.otmv-gelderland.nl/agenda van tijd tot tijd te raadplegen ten aanzien van het eventueel toch doorgaan of (definitief) afgelasten van onze afdelingsevents en andere informatie hieromtrent. Events zullen uiteraard pas doorgang kunnen vinden zodra deze qua volksgezondheid en/of vergunning-technisch op een verantwoorde wijze zijn te organiseren. Wenst u op gezette tijden informatie over het wel of niet doorgaan van onze events? Neem dan dus regelmatig een kijkje op onze website.

Heeft u ondanks alle informatie via bovengenoemd medium toch nog vragen? Op de pagina info van onze site (www.otmv-gelderland.nl/info) treft u onze contactgegevens aan en kunt u zelf bepalen hoe u de gewenste informatie wilt verkrijgen.

Bedankt voor jullie interesse in de events van de OTMV afdeling Gelderland en voor jullie begrip in deze uitzonderlijke tijden. Bezoek de websites van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19) of het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel) voor meer informatie over het virus en hoe ook jij je steentje kunt bijdragen.

Stay safe; we zijn snel bij je terug via onze website met meer informatie.

Bestuur en webmaster,

OTMV-Gelderland

BELANGRIJK VOOR ALLE LEDEN!

NOG 6 MAANDEN OM DE REGISTRATIE VAN JE OLDTIMER/LANDBOUWVOERTUIG IN HET
OVERGANGSJAAR 2021 MOGELIJK TE MAKEN!

NEEM DEEL AAN DE LIVE TALKSHOW OP 24 JUNI 2021, VANAF 19.00 UUR
DAT KAN THUIS ACHTER JE PC, LAPTOP OF MOBIEL. DAN WEET JE HOE HET ZIT!

LEES HET COMPLETE PDF-BESTAND EN MELDT JE AAN VIA DE LINK IN DAT DOCUMENT


HET DOCUMENT MET DE TOELICHTING EN DE AANMELDINGSLINK KUN JE HIER DOWNLOADEN

Via de Fehamec ontving het hoofdbestuur een bericht over een petitie die zoveel mogelijk door oldtimerbezitters digitaal moet worden ondertekend.

De petitie is erop gericht om voorlopig de wetgeving rondom EURO-7 tegen te houden en daardoor de verdere restricties voor oldtimer voertuigen wil opschorten.

In België (Wallonië) wil men reeds per 2023 alle klassieke voertuigen verbieden dus geldt ook voor oldtimer trekkers en Vlaanderen is een dergelijke maatregel aan het voorbereiden. Als er veel petitieformulieren digitaal retour komen dan geeft het een belangrijk signaal af. Beste mensen, bagatelliseer deze petitie niet omdat het mede voor het behoudt van onze hobby toe bij draagt. Het is belangrijk om een duidelijk en goed beargumenteerd begeleidend schrijven er bij te doen.


Klik op de knop linksonder om de petitie in te vullen:

Gezien het feit dat er op het moment van schrijven van dit bericht nog geen duidelijkheid is m.b.t. de mogelijkheden om (grootschalige) buitenactiviteiten te mogen organiseren, gaat het AVH-2021 op 8 en 9 mei 2021 in verband met de nog steeds heersende Coronapandemie definitief niet door.

De organisatie heeft besloten dat er weer een AVH zal worden georganiseerd zodra het door de overheid (onder voorwaarden) weer wordt toegestaan. We zijn derhalve genoodzaakt om dat ‘groene licht’ af te wachten. Op het moment dat het weer mag gaan we het ook al in 2020 afgelaste 32e Agrarisch Verleden Herleeft opnieuw inplannen. Het themamerk voor een volgend Historisch Festival zal dan opnieuw Schlüter zijn.

We wachten de komende tijd de ontwikkelingen met betrekking tot (eventuele versoepelingen van) de regelgeving uitgevaardigd door de overheid ten aanzien van het Corona-Virus af.

Kijk regelmatig op onze website en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en aanvullende info omtrent het AVH en de definitieve start van de inschrijving.

OMSCHRIJVING DIGITAAL AANVRAGEN KENTEKENBEWIJS

Een actief lid van de OTMV afd. ZHN/UT heeft een helder en simpel te begrijpen omschrijving gemaakt van het online aanvragen van het kenteken voor de trekker. Daar moeten we dan maar gretig gebruik van maken. Om nog meer leden te bereiken en om onze leden meer te binden is het beschikbaar gesteld voor alle OTMV leden en onder meer geplaatst op deze website en ons Facebook. Klik op onderstaande link:

INSTRUCTIE DIGITAAL AANVRAGEN KENTEKEBEWIJS

Cookie Consent with Real Cookie Banner