06-24746919 (op werkdagen tussen 18.30-20.00 uur)

Sponsors

SPONSOREN

A- EN B-PAKKET SPONSOREN AVH-2019

Hiernaast treft u onze A- en B-pakket sponsoren aan van ons laatst gehouden Historisch Festival het ‘Agrarisch Verleden Herleeft’ (‘AVH’). We zijn onze sponsoren zeer dankbaar. Daarom worden de A- en B-pakket sponsoren, zolang er nog geen volgend AVH heeft plaatsgevonden, met hun bedrijfslogo op deze sponsorpagina van onze website geplaatst. Door een klik hiernaast op één van de bedrijfslogo’s komt u vanzelf op de bedrijfswebsite van de aangeklikte sponsor terecht. Bestel en koop de artikelen en/of neem de benodigde diensten af bij onze sponsoren!

Daarnaast worden de sponsoren ook met een advertentie in het programmaboekje van onze weekendshow het ‘AVH’ geplaatst en worden ze tijdens het evenement een aantal keren per uur via de geluidsinstallatie aan het publiek gepresenteerd. Ook bestaat de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen.

Heeft u als mogelijke nieuwe sponsor ook belangstelling om onze weekendshow het ‘AVH’ op de één of andere manier te ondersteunen. We hebben zeer aantrekkelijke sponsorpakketten en hanteren daarbij low-budget sponsorpakketprijzen. Is uw interesse gewekt? Leg dan uw eerste contact met onze afdelingscoördinator sponsoring mevrouw Meggie Strikkeling door invulling van onderstaand contactformulier. Meggie neemt vervolgens graag contact met u op en zal u alle mogelijkheden van sponsoring uitleggen. Ook is het mogelijk om meteen met haar te bellen via telefoonnummer 06-12648118. Wij zijn u zeer erkentelijk voor elke bijdrage in welke vorm dan ook.

Onderstaand contactformulier uitsluitend te gebruiken voor aanmelding nieuwe sponsoren en eventuele vragen/opmerkingen van (bestaande/nieuwe) sponsoren.