06-24746919 (op werkdagen tussen 18.30-20.00 uur)

SPONSORS

A- EN B-PAKKET SPONSOREN AVH-2019

Hiernaast treft u onze A- en B-pakket sponsoren aan van ons laatst gehouden Historisch Festival het ‘Agrarisch Verleden Herleeft’ (‘AVH’). We zijn onze sponsoren zeer dankbaar. Daarom worden de A- en B-pakket sponsoren, zolang er nog geen volgend AVH heeft plaatsgevonden, met hun bedrijfslogo op deze sponsorpagina van onze website geplaatst. Door een klik hiernaast op één van de bedrijfslogo’s komt u vanzelf op de bedrijfswebsite van de aangeklikte sponsor terecht. Bestel en koop de artikelen en/of neem de benodigde diensten af bij onze sponsoren! We bevelen ze u van harte aan.

Daarnaast worden de sponsoren ook met een advertentie in het programmaboekje van onze weekendshow het ‘AVH’ geplaatst en worden ze tijdens het evenement een aantal keren per uur via de geluidsinstallatie aan het publiek gepresenteerd. Ook bestaat de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen.

Heeft u als mogelijke nieuwe sponsor ook belangstelling om onze weekendshow het ‘AVH’ op de één of andere manier te ondersteunen. We hebben zeer aantrekkelijke sponsorpakketten en hanteren daarbij low-budget sponsorpakketprijzen. Is uw interesse gewekt? Leg dan uw eerste contact met onze afdelingscoördinator sponsoring mevrouw Meggie Strikkeling door invulling van onderstaand contactformulier. Meggie neemt vervolgens graag contact met u op en zal u alle mogelijkheden van sponsoring uitleggen. Ook is het mogelijk om meteen met haar te bellen via telefoonnummer 06-12648118. Wij zijn u zeer erkentelijk voor elke bijdrage in welke vorm dan ook.
Onderstaand contactformulier uitsluitend te gebruiken door nieuwe sponsoren voor aanmelding en eventuele vragen/opmerkingen van bestaande/nieuwe sponsoren. U kunt indien gewenst ook maximaal 5 bestanden met een totale grootte van 10Mb meesturen. Wacht s.v.p. een ogenblik nadat u op de knop ‘verzenden’ heeft gedrukt, tot er een bericht in het scherm verschijnt (wel of niet correct ingevuld/verzonden), voordat u deze pagina afsluit.

Heeft u andere vragen of opmerkingen dan over sponsorzaken? Gebruik dan bij vragen aan het Bestuur van de afdeling het contactformulier uit het hoofdmenu ‘contact‘ en voor het aanmelden van nieuwe activiteiten voor de agenda het contactformulier op de pagina ‘aanmelden activiteiten‘.

CONTACTFORMULIER SPONSORZAKEN

    (Wacht even met afsluiten na de druk op de knop 'verzenden' tot u een verzendbericht in beeld heeft gekregen!)